Tisztelt leendő Utasunk!

Örülünk annak, hogy figyelmet fordít cégtörténetünk megismerésére, ezzel együtt néhány szóban engedje meg, hogy bemutassuk Önnek utazási irodánkat. 

Weblapunkkal :  "Minden, ami utazás" , "Több ezer utazás egy helyen" mi is el akarjuk Önöket árasztani és kápráztatni kinálatainkkal, mint mindenki más. 

Viszont, amit mi javaslunk, nézzen körbe oldalunkon, izlelgesse a kínálatokat, érezzen rá az árakra, és ha mégis még mindig úgy érzi, hogy ez sok, akkor viszont keressen meg bennünket telefonon, vagy személyesen. Mi ismerjük ezt  a több ezer utazást  és egy kis beszélgetéssel, gyorsan kiszűrjük Önöknek azt a pár ajánlatot, amiből már könnyedén tudják kiválasztani álmaik utazását. 

 

És csak most, rólunk:

A "MULTIREISEN" Sugó-Tourist utazási iroda 2003-ban alakult, az idén voltunk 10 évesek. Kis csapatunk nem csak szakmai elméletben, hanem személyes utazási tapasztalatok megszerzésével is segíti Önöket. 

Irodánk kínálatában több ezer utazás közül választhat. Külföldi és belföldi utak közvetítésével foglalkozunk elsősorban, de természetesen repülő és nemzetközi buszjegyet is vásárolhat nálunk. Mivel biztonsága fontos számunkra kiválasztjuk utazásához a legmegfelelőbb baleset, betegség és poggyászbiztosítást is. Kapcsolatunk kiterjed az ország szinte mindegyik megbízható szervező irodájára. Neckermann, Ibusz, Anubistravel, Unitravel, Green Travel, Terra Reisen…….

Mottonk: " Minden ami utazás " Megtalálja nálunk az Osztrák és Német utazásszervezők számtalan ajánlatát is. (TUI, FTI, ITS BILLA, DERTOUR, MEIERS….)  Ezek közül a bécsi utak a legkeresettebbek, de az ettől olcsóbb müncheni és stuttgarti indulásokat is tudjuk biztosítani.

Nagy örömünkre, weblapunkon kínáljuk már a világ összes hajótársaságának a nívóstól  a legakciósabbig szóló  utazásait is. Keresőnkben Hajósutak néven már hajó névre, országra, kikötőre, topp utakra kereshet. Sőt az idei évtől Budapestről induló szervezett buszos vagy repülős hajós utakra is jelentkezhet. Legközkedveltebbek a földközi tengeri és a karibi hajóutak….

Utazási irodánk filozófiájának lényege, hogy utasaink számára a legmegfelelőbb minőségű és ár értékarányú utazási célállomásokat felkutassuk. Munkánk gyümölcse, amikor az elégedett utasok visszatérnek, és utazási élményeikről beszámolnak, (amivel segítik munkánk gyakorlati tapasztalatait ) és ezzel együtt már tervezgetik következő úti céljukat.

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését és hamarosan Ön is részese lehet a Sugó-Tourist Utazási Iroda által nyújtott biztonságos és maradandó élményeknek.