álomnyaralás

Álomnyaralás 15.000 Ft előleg befizetésével

A legjobb szállodák, kiemelkedő szolgáltatásaik, kiváló elhelyezkedésük, csodás strandjaik és elhivatott személyzetük mellett az előfoglalási szezonban kedvezményekkel is várják látogatóikat. Már elérhetők 2018. nyarának legjobb, utasaink által az elmúlt években legjobb értékelést kapott ajánlatai, melyet akár azonnal, Ütős előleg akciónk keretein belül fejenként 15.000 Ft/fő előleg befizetése ellenében is lefoglalhat. Akciónk a most még elérhető, előfoglalási kedvezményekkel foglalható kínálatból a 2018. május 1. és 2018. október 31. között megvalósuló nyaralásokra vonatkozik, és 2017. november 1-től 2018. február 28-ig (vagy visszavonásig) érvényes. Az utazás értékének fennmaradó része később, több részletben teljesíthető, így egyrészt biztosan nem marad le a legjobb ajánlatokról, másrészt több idő marad az élmények tervezésére és az álmodozásra!

Az akció pontos részleteiért és feltételeiért kérjük, keresse irodánkat, személyesen, vagy telefonon 79/428-003

Kellemes böngészést!

Oldal 1 a 12, ábrázolva 20 kínálatok 236 teljesen, tól 1. ig 20. kínálat-ig.

Miért nálunk egy INVIA képviseletnél foglalja le utazását? 

  • foglalási lehetőség: 15 000 Ft - Magyarországon csak nálunk foglalhatja le utazását ebben az időszakban mindössze 15 000 Ft/fő összegért. A fennmaradó összeget ráér később, akár több részletben is teljesíteni, így az anyagiakon való aggodás helyett nyugodtan álmodozhat a kiválasztott úticélról és szállodáról!
  • közel 100 utazásszervező teljes kínálata - Nem szükséges több utazási iroda különböző rendszerű weboldalát egyesével átböngésznie, hiszen nálunk egységes, átlátható rendszerben hasonlíthatja össze a közel 100 utazásszervező naponta frissített ajánlatait tartalmazó kínálatot. Az árak megegyeznek a közvetlenül a szervező által kínáltakkal, és tartalmazzák az összes kötelező költséget, valamint akciót és kedvezményt.
  • megbízhatóság - Utazási irodánk mögött Európa legnagyobb online közvetítő hálózata, valamint egy erős és megbízható befektetői alap áll.
  • tapasztalat - A legnépszerűbb úticélokat magunk is felfedeztük, tapasztalt értékesítőink részletes felvilágosítást adnak a nyaralóhelyekről.